Creëer makkelijk & snel jouw Valentijnskaart

Valentijnskaarten

Hoe wens jij jouw geliefde een fijne Valentijn?

Wens jou geliefde een fijne Valentijn met jouw gepersonaliseerde Valentijnskaart.

Valentijn is een dag waarop geliefden elkaar extra liefde en aandacht geven. Dit kan je op een mooie manier doen door ze een leuk kaartje te sturen. Je laat op deze manier zien dat je aan ze denkt en dat je jouw relatie wilt versterken.

De makkelijkste manier is door het zenden van een eenvoudig berichtje. Effectief, maar niet origineel en ook niet écht memorabel. Gelukkig zijn er betere opties, zoals het sturen van een gepersonaliseerde Valentijnskaart. Bij Jello Family kan je de mooiste gepersonaliseerde Valentijnskaart maken. Dit doe je makkelijk en snel via de Jello Family app of via onze website. Je kan jouw postkaart zo persoonlijk mogelijk maken, omdat je jouw postkaart helemaal zelf kan ontwerpen. Je kan een foto maken of kiezen uit je galerij. En vervolgens voeg je jouw persoonlijke tekst toe. 

Wat een postkaart van Jello Family zo uniek maakt ten opzichte van een gewoon Whatsappje, is dat het de ontvanger écht een geluksmomentje geeft. Het is een beleving die de onderlinge band versterkt. De ontvanger voelt zich speciaal en écht gezien. Zelfs als je elkaar niet fysiek kunt zien! Met deze creatieve originele manier zet je jouw geliefde in het zonnetje.

Jouw Valentijnskaart creëren?

Download de Jello Family app of creëer via de Web App

Jouw Valentijnskaart creëren